دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز

دانشکده پیراپزشکی

emam
جهش تولید با مشارکت مردم
07 آبان 1404 سایت قدیم English
bg

شرح وظایف امور تغذیه

 

اداره تغذیه با هدف تهیه و توزیع غذای سالم و بهداشتی در جهت ارتقای ایمنی غذا و سلامتی جسمی و روحی دانشجویان عزیز انجام وظیفه مینماید و با این اقدامات می کوشد از طریق ارائه غذای مناسب و بهداشتی با رعایت ارزش غذایی و توزیع بهداشتی آن رضایت خاطردانشجویان را فراهم نماید. 

 1.نظارت بر تهیه اقلام اصلی مواد اولیه توسط پیمانکار 

 2.نظارت بر خرید مواد غذایی ، کیفیت مواد غذایی ، انبار مواد غذایی ، طبخ و توزیع غذا توسط کارشناس تغذیه

3.نظارت بر بهداشت سلف سرویسها ، پرسنل و کارکنان شاغل در آشپزخانه ها توسط کارشناس تغذیه

 4.نظارت بر  نحوه صدور کارت اعتباری اتوماسیون تغذیه دانشجویان 

 5.رسیدگی به انتقادات و پیشنهادات دانشجویان در مورد تغذیه و اعلام به پیمانکار

6.نظر سنجی از دانشجویان ساکن خوابگاهها در مورد کیفیت غذایی جهت برنامه ریزی هرچه بهتر تعداد دانشجویان 

7.تهیه و تنظیم برنامه غذایی به صورت ماهانه و درج آن در سایت دانشگاه

8.تهیه صورت وضعیت عملکرد پیمانکار طرف قرارداد به صورت ماهانه و اعلام به معاون دانشجویی فرهنگی برای پرداخت حق الزحمه ایشان برابر مفاد قرارداد منعقده 

 9.شناسایی مطلوب دانشجویان فعال به عنوان همکار افتخاری جهت نظارت بر توزیع شام و صبحانه در خوابگاه های دانشجوئی  و پرداخت حق الزحمه ایشان برابر دستورالعمل کار دانشجوئی

10.پیگیری مشکلات مربوط به افزایش اعتبار و رزرو غذا به صورت اینترنتی یا از طریق دستگاه  pos دانشکده

11.تهیه آمار پخت غذا به صورت هفتگی و ابلاغ به پیمانکار

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: